Гари Невил коментира два от традиционните топ отбора на Англия да

...
Гари Невил коментира два от традиционните топ отбора на Англия да
Коментари Харесай

Невил: Юнайтед е по-привлекателен от Ливърпул за инвестиция

Гари Невил коментира два от обичайните топ тима на Англия да бъдат оповестени за продажба едновременно, преди да предвижда вероятността Юнайтед да получи договорка безпроблемно преди сътрудниците си от Мърсисайд. Бившият бранител на " алените дяволи " отхвърли мнението му да се дължи на фаворизиране и вместо това уточни, че клубът е по-благоприятен актив.

" Естествено посредством обичайни средства, Манчестър Юнайтед и Ливърпул са двата най-големи клуба в страната. Изобщо не желая да демонстрирам пренебрежение към Ливърпул, тъй като те са голям футболен клуб... Манчестър Юнайтед ще бъде по-търсен и ще донесе по-висока цена от мърсисайдци.

Освен в случай че Ливърпул не е уредил нещо, мисля, че ще би трябвало да изчакат малко, тъй като считам, че купувачите първо ще отидат при Манчестър Юнайтед – в случай че няма почитател на Ливърпул, който е доста богат някъде и е правилен на тима. Мърсисайдци са в по-добра позиция на и отвън терена сега, само че не можете да отречете мащаба на Манчестър Юнайтед. Когато погледнете комерсиалните доходи, " алените дяволи " като актив са по-добра покупка ", разяснява Гари Невил пред Скай Спортс.

Коментарите на Гари Невил идват на фона на нови клюки, че софтуерните колоси Apple може да предложат хитов ход за клуба от Манчестър, до момента в който някогашният съотборник на Невил Дейвид Бекъм разгласи, че е " отворен за осъществяване на договаряния "  с евентуални претенденти. Междувременно притежателите на Ливърпул FSG неотдавна оповестиха, че клубът работи както нормално, омаловажавайки слуховете, че продажбата ще се случи скоро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР